Bouwproject - Bo-Co Projects - verhardingen totaalpartner

Bouwen en verbouwen zonder stress

Je woning bouwen of renoveren, daar komt heel wat bij kijken. Zelf heb je vaak de tijd en de technische kennis niet om alles uit te zoeken en in goede banen te leiden. Bo-Co Projects is de partner die je zoekt. We begeleiden je van het eerste ontwerp tot oplevering. Casco of totaalproject. Hoe we dat doen? Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met vaste, betrouwbare partners.

algemene bouwcoordinatie bo-co projects

Altijd up-to-date

Wat mag je van een bouwcoördinator verwachten? Om te beginnen spreekt hij de juiste partners aan. Zijn de werken in volle gang, dan is hij altijd aanwezig op de werf. Bo-Co Projects vindt het daarnaast ook belangrijk om zelf een aanspreekpunt te zijn. Voor de bouwheer en voor de partners. We lichten je in over belangrijke wendingen, bezorgen je werfverslagen en beantwoorden je vragen. Transparantie is belangrijk in ieder project.

Bovendien begeleidt Bo-Co Projects je ook op budgettair vlak. Wat is de realistische prijs voor een nieuwe keuken? Welke soort vloerbekleding kiezen we best? Hebben we nog centjes over voor vloerverwarming? We stellen het budget op scherp en maken het project financieel haalbaar.

Realisaties algemene bouwcoördinatie

Ontdek hier een aantal van onze realisaties.

Meer weten?

 Neem contact op. We vertellen je met plezier wat we voor jou kunnen betekenen.

CONTACTEER ONS