Bouwproject - Bo-Co Projects - verhardingen totaalpartner

Duurzame verhardingen voor je buitenomgeving

Een terras, een tuinpad of een parkeerplaats voor de deur. Het zijn zaken die je woning compleet maken en die dagelijks hun nut bewijzen. Je laat dit dan ook beter door een professional aanpakken. Van ontwerp en materiaalkeuze tot aanleg en onderhoud.

verhardingen bo-co projects

Op het ritme van jouw voorkeur

Tuinverhardingen komen zowat in alle vormen, materialen en mogelijkheden. Het beperkt zich niet tot je terras of oprit. Denk maar een de bekleding van een vijver of de omranding van een zwembad. Of je nu gaat voor gravelmatten met grind, kasseien, keramische tegels, natuursteen, klei- of betonklinkers, bij Bo-Co Projects zit je safe. We staan je bij met advies over de juiste materiaalkeuze voor jouw project en zorgen voor een feilloze installatie.

Bo-Co Projects laat je daarna niet aan je lot over. Toegegeven, de Belgische regenbuien doen het meeste werk wel. Maar af en toe heeft je terras of oprit toch een goede onderhoudsbeurt nodig. Hoe je dat aanpakt? Dat leggen we je piekfijn uit. Of we komen het in jouw plaats doen. Wat denk je daarvan?

Realisaties verhardingen

Ontdek hier een aantal van onze realisaties.

Interesse?

Contacteer ons voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

CONTACTEER ONS