Bouwproject - Bo-Co Projects - verhardingen totaalpartner

Tonnen ervaring tot jouw dienst

Een betrouwbare bouwcoördinator of onderaannemer heeft pakken ervaring in de bouwsector en garandeert je een persoonlijke service. Net zoals Bo-Co Projects. Ons klein familiebedrijf met thuisbasis in Brakel steunt op generaties ondernemerschap en dienstverlening aan klanten. Met zorg en aandacht voor detail realiseren we totaalprojecten in Oost- en West-Vlaanderen.

ervaring bouwproject bo-co projects

Aanspreekpunt

Een woning bouwen of renoveren is een serieuze investering. Hiervoor ga je partnerships aan met mensen die je ten volle vertrouwt en die vlot bereikbaar zijn. Bo-Co Projects is die partner. Je krijgt één aanspreekpunt voor je vragen of bezorgdheden doorheen het ganse bouwtraject. We stellen ons ook flexibel op zodat we in elke situatie snel kunnen schakelen en meerwerk presteren, indien nodig.

Technisch inzicht

Materiaalkennis en technische vaardigheden. Het is niet iedereen gegeven. Al 20 jaar lang zijn we actief in de bouwsector. Het is onze passie. We kennen onze partners door en door en weten welke materialen bij welke situatie en welk budget passen.

Totaalplaatje

Is je woning klaar? Top! Dan gaan we over tot de afwerking. Je kan Bo-Co Projects namelijk ook inschakelen voor je tuinaanleg. Van omheining en terras tot de parkeerplaats voor je deur of een vijver in de tuin. Handig.

Bouwproject in het vooruitzicht?

Neem contact op en ontdek wat Bo-Co Projects voor jou kan betekenen.

CONTACTEER ONS